Läs om tjänster och vad som ingår i …

…din hemstädning

Tycker du att det känns nästan omöjligt att finna mera tid för barn och familj, spendera mera tid för hobbyn, mera tid att kunna investera i något skönt och angenämt? Då finns lösningen här. Ta reda på vad du kommer slippa göra om du bokar regel- bundna hemstädningar med intervaller som du själv bestämmer.


Allt vad som ingår i din hemstädning >>

Till DIG

och

din FAMILJ

1234952-s-family beskärd

…din flyttstädning

Tycker du att det känns stressigt att gå igenom ditt gamla hus eller lägenheten som du precis har lämnat bakom dig och göra rent allt från golv till tak och från höger till vänster istället för att fokusera på det nya hemmet du nu har flyttat till? Det krävs mycket tid och arbete att genomföra denna omfattande specialstädning. Släpp flyttstädningen helt och satsa fullt på ditt nya hem.

Allt vad som ingår i din flyttstädning >>


 …din storstädning

Tycker du att det känns jobbigt att genomföra vår- och julstädningen eftersom det egentligen varken finns tid eller ork, bortsett från att det överhuvudtaget inte finns lust att använda din dyrbara tid till detta? Så skönt att kalla sitt eget hem rent och fint utan att behöva städa ihjäl sig. Lämna bara över detta uppdrag till din personliga städhjälp och njut!


Allt vad som ingår i din storstädning >>

Byta arbete

mot

FRITID

10898677-s-3d-white-people-relax-isolated-white-background beskärd

 …en fönsterputsning

Släpp in solen! Våren är på väg och efter den långa mörka årstiden är visst alla lite ljussugna.  Det är inte bara ett tidskrävande jobb utan också ganska besvärligt. Lämna över arbetet och ta det lugnt istället. Oavsett om det handlar om nya eller gamla fönster, med eller utan spröjs, två- eller fyrsidiga, altaninglasningar eller panoramafönster – de kommer bli glasklara och rena. Så enkelt kan de vara!

Allt vad som ingår i din fönsterputs >>

Hushållsnära tjänster och RUTavdrag

Snart åtta år tillbaka infördes RUTavdraget. Reglerna ändras med jämna mellanrum och så gäller det att hålla reda på vilken typ av arbete som är avdragsgillt eller inte, hur stort är avdrag, som du kan göra och hur mycket du redan har utnyttjat. Läs mer om rutavdraget på Skatteverkets hemsida eller hämta ditt intyg om skattereduktionen.


SERIÖST

ska det vara


Skatteverkets nya krav – läs, vad som gäller!

Från och med den 1 april 2015 gäller nya regler hur företag skall redovisa rut- och rotarbeten. Det berörs i första hand bergfin, som utförande företag men är också en säkerhet för dig, som kund att fakturan utfärdas i enlighet med Skatteverkets regler och krav.


Nya krav >>


Vid önskemål utförs även